VRIJWILLIGER WORDEN?

Meld je aan voor de Buddy Obstacle Run!

KOM ONS ENTHOUSIASTE TEAM VERSTERKEN!

Wij zoeken vrijwilligers voor:

Bouw en afbreekteams
-handige mensen die in aanloop naar de run of na afloop willen helpen om onze parcoursmanager(s) te ondersteunen in het bouwen van de hindernissen en/of andere activiteiten in het parcours.
-als jij je aanmeld en meehelpt in of de op, – of afbouw van het parcours krijg jij een gratis kaartje voor de Buddy Obstacle Run ongeacht welke afstand.

Parcours tijdens de dag zelf
– mensen met een sportieve inslag, die de deelnemers op het parcours ondersteunen bij de hindernissen en door het geven van instructie. In geval van medisch letsel moet je adequaat handelen en de EHBO inlichten.
– sportievelingen die vlak voor het evenement het parcours willen testen.
– buddy’s die gekoppeld worden aan deelnemers met een handicap. Geef jij je op als buddy en je loopt in de ochtend ook mee als reguliere deelnemer dan krijg je korting op jouw kaartje.

Logistiek
– mensen die kunnen rijden met een grote bus en/of aanhanger. Het betreft vervoer van goederen in de week voorafgaand aan de Buddyrun.
-mensen die meehelpen in de op, of afbouw door bepaalde goederen op te halen of weg te brengen naar opslag of leveranciers (denk bijvoorbeeld aan dranghekken, marktkraampjes, podium, etc).

PR
– mensen die willen helpen bij het flyeren voorafgaand aan de run of posters willen ophangen op locaties in Gelderland en Overijssel.
– mensen met affiniteit voor social media en andere pr activiteiten.

Locatie
– mensen die zorgen voor de ticketcontrole.
– begeleiders voor de deelnemersstromen, een grote verkleedtent en kleedkamers
– omlopen voor ad hoc klusjes
– hulp bij de kantine voor het verzorgen van eten en drinken en dit rondbrengen

UITERAARD DENKEN WIJ OOK AAN JOU ALS VRIJWILLIGER. JE WORDT GOED VERZORGD. DOE MEE EN GEEF JE NU OP!

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!