Parcours informatie

De Buddy Obstacle Run staat voor plezier, uitdaging en teamwork! Deelnemers mogen elkaar helpen en kunnen er zo voor zorgen dat iedereen de finish haalt. Het parcours is bij uitstek geschikt voor sportievelingen die een fysieke en mentale uitdaging zoeken. Zie hieronder de looproutes van de 3, 6 en 9 km.

Legenda Hindernissen

1. Startwall
2. Hekje over
3. Tunnel
4. Waterbak / balance lane
5. Elastische hindernis
6. Doorwading / banden
7. Hekje
8. Piggy Tig
8a Wip-wap
9. Doorwading
10. Vlottenbrug
11. Pallet cross over
12. Doorwading
13. Stairway to heaven
14. Mega Combi
14a. Buddy Carry
15. Tarzan zwaai
16. Buddy Carry
17. Rope Climb
18. Lage spaanse ruiter
19. Hooibalen
20. Tyre flip
21. Horden met banden
22. Apenhang
23. Tijgernet
24. Schuimbak
25. Chickenframe
26. Ringen en touwen
27. Chinees muurtje
28. Eindhindernis/Finish

Hou bij kopen van de ticket(s) rekening met de volgende voorwaarden:

  • 3 km voor kinderen vanaf de leeftijd van 5 jaar, voor gezinnen en voor gehandicapte deelnemers. Voor de reguliere deelnemers geldt: kinderen onder de leeftijd van 14 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het parcours met hindernissen afleggen. Dit parcours gaat niet over het water. Voor de gehandicapte deelnemers is er geen leeftijdsgrens. De gehandicapte deelnemers zullen worden gekoppeld aan een buddy, die samen met hen het parcours zal afleggen. Voor de gehandicapte deelnemers geldt wel dat zij eerst het inschrijfproces moeten doorlopen om vervolgens een ticket te kopen. Zie daarvoor inschrijfprocedure gehandicapte deelnemer(s)
  • 6 km voor deelnemers vanaf de leeftijd van 10 jaar. Voor dit parcours dient de deelnemer in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Kinderen onder de leeftijd van 14 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene en zij moeten ook een ticket kopen.
  • 9 km voor deelnemers vanaf de leeftijd van 14 jaar. Voor dit parcours dient de deelnemer in het bezit te zijn van een zwemdiploma.

De start en finish van alle parcours is op dezelfde plaats. Er zijn meerdere grote en ludieke hindernissen. Op de locatie van de lokale voetbalvereniging staat wederom de glijbaan als eindhindernis. Kortom een waar spektakel! Voldoe jij aan de criteria, twijfel dan niet langer en koop nu je tickets.