Parcours informatie

De Buddy Obstacle Run staat voor plezier, uitdaging en teamwork! Deelnemers mogen elkaar helpen en kunnen er zo voor zorgen dat iedereen de finish haalt. Het parcours is bij uitstek geschikt voor sportievelingen die een fysieke en mentale uitdaging zoeken.

De volgende trajecten worden aangeboden:

  • 3 km voor kinderen vanaf de leeftijd van 5 jaar, voor gezinnen en voor gehandicapte deelnemers. Kinderen onder de leeftijd van 14 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene het parcours met hindernissen afleggen. Dit parcours gaat niet over het water. Gehandicapte deelnemers zullen worden gekoppeld aan een buddy, die samen met hen het parcours zal afleggen. Voor de gehandicapte deelnemers geldt wel dat zij eerst het inschrijfproces moeten doorlopen om vervolgens een ticket te kopen. Zie daarvoor inschrijfprocedure gehandicapte deelnemer(s)
  • 6 km voor deelnemers vanaf de leeftijd van 10 jaar. Voor dit parcours dient de deelnemer in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Kinderen onder de leeftijd van 14 jaar moeten worden vergezeld door een volwassene.
  • 9 km voor deelnemers vanaf de leeftijd van 14 jaar. Voor dit parcours dient de deelnemer in het bezit te zijn van een zwemdiploma.

De start en finish van alle parcours is op dezelfde plaats. De grote en leuke eindhindernis is op de locatie van de lokale voetbalvereniging en is een waar spektakel! Kortom; voldoe jij aan de criteria, twijfel dan niet langer en koop nu je tickets.