Algemene informatie

Op zaterdag 27 juni 2020 vindt de 3e editie van de Buddy Obstacle Run plaats in Zutphen en op 4 oktober 2020 de 1e editie van de Buddy Obstacle Run in Bronkhorst!

We dagen jongeren, gezinnen, sporters en gehandicapten uit om zowel fysiek als mentaal de grenzen te verleggen bij dit unieke evenement.
Bij de Buddy Obstacle Run komen plezier en sporten samen in een prachtig natuurgebied. Alle deelnemers gaan de strijd aan met diverse hindernissen op verschillende afstanden.

Voor de verschillende trajecten, zie Parcours informatie. Bronkhorst volgt later.

Overtuig je familie, vrienden en kennissen om samen dit avontuur aan te gaan, jullie grenzen te verleggen en gezamenlijk alle hindernissen te overwinnen. Ga de uitdaging aan en schrijf je nu in en bepaal je eigen startvak en starttijd!

De eerste groep deelnemers starten in Zutphen om 09.15 uur en vervolgens start er elke 10 minuten een nieuwe groep. Voor Bronkhorst volgt nog nadere informatie.

Naast een fantastische belevenis heeft deze run in Zutphen een tweede doel, namelijk aandacht vragen voor de slopende stofwisselingsziekte Batten, een ziekte waaraan kinderen al op jonge leeftijd komen te overlijden. Klik hier en maak een sponsorteam om deze kinderen te helpen.

In Bronkhorst vragen wij aandacht voor de kinderen met de ziekte Crohn. Nadere informatie over het maken van een sponsorteam volgt binnenkort op de vernieuwde website van de Buddyrun.

Wist je dat? Je kunt ons volgen op facebook, instagram en/of twitter!