Algemene informatie

Op zaterdag 29 juni 2019 vindt de tweede Buddy Obstacle Run plaats!

We dagen jongeren, gezinnen, sporters en gehandicapten uit om zowel fysiek als mentaal de grenzen te verleggen bij dit unieke evenement.

Bij de Buddy Obstacle Run komen plezier en sporten samen in een prachtig natuurgebied. Alle deelnemers gaan de strijd aan met diverse hindernissen op verschillende afstanden.

Voor de verschillende trajecten, zie Parcours informatie.

Overtuig je familie, vrienden en kennissen om samen dit avontuur aan te gaan, jullie grenzen te verleggen en gezamenlijk alle hindernissen te overwinnen.

Naast een fantastische belevenis heeft deze run een tweede doel, namelijk aandacht vragen voor de slopende stofwisselingsziekte Batten, een ziekte waaraan kinderen al op jonge leeftijd komen te overlijden. Als deelnemer/team kun je je, nadat de inschrijving is voltooid, laten sponsoren en dat geld gaat rechtstreeks naar de bestrijding van deze stofwisselingsziekte ! 

Wil je op de hoogte blijven van de Buddy Run? Je kunt ons volgen op facebook, instagram en/of twitter!

Ga de uitdaging aan en schrijf je nu in!

Na je inschrijving krijg je ongeveer één week voor het evenement een mail met je starttijd(en) en dan krijg je tevens nadere informatie over het parkeren.

De startersvakken worden tevoren ingedeeld. Elke individueel ingeschreven deelnemer en per groep iedere hoofddeelnemer ontvangt via haar of zijn mailadres nadere gegevens over de starttijden, etc..
Een startersvak zal tussen 12 en 25 deelnemers bevatten.

De eerste groep deelnemers zal starten om  09.30 uur  De 9 km groepen starten als eerst. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen op de 9 km zullen de starttijden van de 6 km en 3 km groepen worden bepaald. Het is daarom nu nog niet mogelijk om de precieze starttijden af te geven. Gehandicapte sporters zullen uiteraard ook tijdig worden geïnformeerd over de starttijden. Omdat de indeling gedaan wordt op volgorde van aanmelding geldt dat hoe eerder je je inschrijft hoe eerder je start. Deze regel geldt niet voor de gehandicapte sporters. Eveneens wordt er een uitzondering gemaakt voor sporters die ook als buddy meedoen met een deelnemer met een beperking.