Veelgestelde vragen

Veldesebosweg 30, 7231 DW Warnsveld


Het liefst met openbaar vervoer. Vanaf station Zutphen kunt u kiezen uit 3 bussen:

Ja, maar beperkt

Ja, zie hiervoor de pagina training voor de aangesloten sportscholen.

Alle informatie is op de website te vinden, voor verdere vragen kun je contact opnemen via info@buddyrun.nl

Wanneer je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten kunnen wij je ticket helaas niet annuleren/verzetten.

In uitzonderlijke gevallen kunnen persoonlijke gegevens kunnen worden gewijzigd. Stuur een mail met jouw vraag en het betaalbewijs naar helpdesk@ikbenaanwezig.nl

Stuur een mail naar helpdesk@ikbenaanwezig.nl met daarin het betaalbewijs. Een screenshot van de betaling volstaat

Alle deelnemers ontvangen een aparte mail met extra vragen

Een andere afstand kiezen kan wanneer er voldoende plaatsen beschikbaar zijn. Dit gebeurt altijd in overleg met de organisatie. Waar nodig dient te worden bijbetaald door middel van een betaallink

Op de parkeerplaats ‘P1’ op het terrein van GGNet aan de Vordenseweg 12 te Warnsveld. Dit wordt ook aangegeven en vanaf de parkeerplaats is er een looproute naar de locatie. Hou rekening met een looptijd van 5 à 10 minuten. Voor de gehandicapte deelnemers wordt parkeerplaatsen gereserveerd op de locatie zelf.

Ja dat kan zeker. Het zelfs mogelijk om voor 6 en 9 km dezelfde startvak aan te vinken bij het kopen van de tickets. Dit geldt niet voor de 3 km.

Ja, dat kan. Als je de gewenste tickets hebt selecteert volgt er automatisch een overzicht van de starttijden. De starttijden die nog beschikbaar zijn kun je zelf aanvinken. Dus hoe eerder je jouw ticket(s) koopt, hoe meer keuze er is voor starttijden.

De leeftijd op het moment dat de Buddyrun wordt gehouden. Bijvoorbeeld: jij wilt meedoen met de 6 km en jij bent 17 jaar op het moment van kopen maar jij bent 18 jaar op het moment dat de Buddyrun wordt gehouden. Dan moet je het ticket 18+ kopen.